فلسفه تحريم موسيقي چيست ، چون ما با مراجعه به خويش تأثير بدي احساس نمي كنيم ؟
دوست عزیز تا حالا در مورد فلسفه تحريم موسيقي چيست ، چون ما با مراجعه به خويش تأثير بدي احساس نمي كنيم ؟ مطالعه ای داشتین؟
می دانید چه کاربردی در زندگی دارد؟
امروز قصد داریم اطلاعاتی در مورد فلسفه تحريم موسيقي چ … صرفا علمی را برای شما کاربران عزیز بیان کنیم
1 . موسيقي به طور عام تحريم نشده است بلكه نوع غنايي يعني طرف انگيز كه حالت رقص و خوشيهاي شهوت آلود را انتقال مي دهد و عمدتاً در نوارهاي مبتذل و غيرمجاز مصداق دارد حرام اعلام شده و صداي مشكوك ، تحريمي ندارد .
2 . ملاك تحريم احساس ما نيست . قانون گذار مسكريت كسي است كه با توجّه به تمامي نظام هستي و روابط حاكم بر انسان و جهان ، ضوابطي را وضع نموده بسياري از چيزها تأثير غيرمستقيم و به صورت غير محسوس دارند كه در صورت استمرار ، نتيجه مي بخشد . چنانكه شخصي به حضرت موسي ( عليه السلام ) گفت من مردي گناهكارم امّا عقوبتي در زندگي نداشته ام . حضرت فرمودند : همين كه دلت سياه شده و از توبه غافل گشته اي كم عقوبتي نيست و اتّفاقاً يكي از آثار غنا همين تضعيف ايمان و عفاف ذكر شده و دليل آن استفاده غرب و دشمنان انقلاب در قالب فرهنگ مهاجم و از كانال موسيقي فاسد با محتواي كاملاً حساب شده عرضه مي گردد .
کاربران عزیز تمام اطلاعات بیان شده در مورد فلسفه تحريم موسيقي چ … صرفا علمی می باشد.
اگر در مورد فلسفه تحريم موسيقي چيست ، چون ما با مراجعه به خويش تأثير بدي احساس نمي كنيم ؟ سوالی دارین از قسمت نظرات ارسال فرمایید اگر اطلاع داشته باشیم پاسخ می دهیم و الا ارجاع می دهیم و خوشحال می شویم نقد خود را بیان کنید.